Víte, co jsou pakory?
Pakora je fritované něco (například kroužek cibule nebo plátek lilku) obalené nejprve v cizrnovém těstíčku a pak usmažené.
Slibujeme Vám, tohle není žádný všední recept!
Suroviny
100 g polníčku
100 ml sojového jogurtu
4 lžíce cizrnové mouky
1 lžička kořenící směsi ANTHONY SPOON
olej na smažení
sůl
Postup
100 ml jogurtu smíchat se 100 ml vody
přidat 4 lžíce cizrnové mouky
okořenit 1 lžičkou směsi koření ANTHONY SPOON
osolit dle chuti
důkladně rozmíchat
těstíčko nechat 15 minut odpočinout
rozpálit dostatečné množství oleje
polníček namáčet do těsta a vkládat do rozpáleného oleje
smažit 1 – 2 minuty po obou stranách
pakory podávat jako předkrm nebo jako přílohu k jídlu, výborné jsou například k bramborové kaši
Recept si můžete též stáhnout v PDF zde.
1 × ANTHONY Spoon
75,00 Kč