ŘEDKVIČKOVÝ SALÁT

Máte rádi ředkvičky? Ředkvičky na imunitu! ☺

Všechny malé ředkvičky i velké ředkve jsou bohaté na vitamíny a minerály, čistí organismus a bystří mozek. Proto se vyplatí zařadit je do svého jídelníčku. Koneckonců, jsou chutné a dostupné. Udělejte si z nich například salát. Spolu se směsí koření GREEN SPOON získá úžasnou chuť.

Suroviny

150 g ředkviček

300 g bílé ředkve

1 lžíce směsi koření GREEN SPOON

1 lžička třtinového cukru

½ lžičky soli

1 lžíce jablečného octa

2 lžíce olivového oleje

Postup

ředkev a ředvičky nastrouhat na tenká kolečka

přidat směs koření GREEN SPOON

osolit, přidat cukr, jablečný ocet a olivový olej

vše promíchat

nechat půl hodiny proležet a následně servírovat

Recept si můžete též stáhnout v PDF zde.