SALÁT S KUKUŘICÍ A TOFU

Nemáte dnes chuť na žádnou „teplou kuchyni“? 

Tak proč si jednoduše neudělat SALÁT! 

S tofu nebo bez – obě varianty chutnají dobře.

Suroviny

(pro 4 - 6 osob)

1 špičaté zelí, nakrájet na tenké proužky

1 jablko, oloupat, odstranit jádřinec a nastrouhat nahrubo

125 g měkkého tofu, nakrájet na kostičky

150 g kukuřice z konzervy, nálev slít

2 lžíce směsi koření GREEN SPOON

2 - 3 lžíce octa

3 lžíce olivového oleje

2 lžíce cukru

1 lžička soli



Postup

zelí, jablko, tofu a kukuřici smíchat 

okořenit směsí koření GREEN SPOON (množství podle vaší osobní chuti) 

nyní přidat cukr, sůl, ocet a olivový olej

ještě jednou jemně promíchnout 

naservírovat na salátovou mísu 

podávat jako zdravou přílohu nebo si salát vychutnat jednoduše jen s pečivem

Recept si můžete též stáhnout v PDF zde.