Věříte také, že čerstvá zelenina je zdravá?
No tak si udělejte hned dva saláty! Jeden zelený a druhý červený.
Budete fit a jídlo ještě k tomu vypadá pěkně barevně.
Suroviny
SALÁT GREEN SPOON
360 g špičatého zelí nebo Jaroma salátu, nakrájet najemno
100 g kukuřice z konzervy, tekutinu slít
1 malé jablko, oloupat, odstranit jadřinec, nastrouhat nahrubo
1 lžíce směsi koření GREEN SPOON
3 lžíce jablečného octa
3 lžíce slunečnicového oleje
1 - 2 lžíce třtinového cukru
1 lžička soli
SALÁT S ČERVENOU ŘEPOU
330 g špičatého zelí nebo Jaroma salátu, nakrájet najemno
60 g červené řepy, nastrouhat najemno
1 malé jablko, oloupat, odstranit jadřinec, nastrouhat nahrubo
šťáva z jednoho pomeranče
1 lžíce směsi koření GREEN SPOON
3 lžíce jablečného octa
3 lžíce slunečnicového oleje
1 - 2 lžíce třtinového cukru
1 lžička soli
Postup
vše smíchat dohromady
naservírovat na salátovou mísu
podávat jako zdravou přílohu nebo si salát vychutnat jednoduše jen s pečivem
Recept si můžete též stáhnout v PDF zde.